anotherordinaryday

Anotherordinaryday är en alldeles vanligt blogg - helt utan genre. Den handlar helt enkelt om min vardag och hur jag förgyller den med saker jag tycker om. Enjoy!

Glöggmys,

Publicerad 2012-11-28 20:48:06 i

Idag har det varit ännu mera julpynt för i morgon vankas det glöggmys med finisarna från skolan! Först blir det dock en runda arbete faktiskt, det var inte igår...
Till helgen ska det tydligen komma värsta stormen. Det vill vi inte veta av när vi ska köra till Skåne!
Nu blir det Berg flyttar in!
/E

Silent night,

Publicerad 2012-11-26 00:13:03 i

Idag har det varit en riktig mysdag igen. Bara myst, gått på julskyltning (i regnet) och smygpyntat lite hemma. Jag verkligen älskar julen och vårt riktiga julmys börjar redan nästa helg då vi åker ner till skåne och träffar hela Jonathans familj. Så mycket att se fram emot nu! Heja, heja!
/E

Sen kväll med Tirenås,

Publicerad 2012-11-25 00:26:27 i

Nu är vi hemma efter en hel dags mys! Började med julbasar och slutade med gott thai, mys i soffan och prat till sena kvällen. Alltid lika trevligt när man får lite tid för varandra! Nu väntar bingen (trött var ordet!) och i morgon blir det mer julmys i form av julskyltning i stan, spännande.
God natt!
/E

Fredagsmys!

Publicerad 2012-11-23 17:37:20 i

I morse vr jag uppe med tuppen för en heldag i skolan. Ikväll ska vi göra så lite som möjligt. Käka lite taco, dricka lite vin och glo på tv, alldeles perfekt!
I morgon blir det julbasar i missionskyrkan och på söndag är det julskyltning. Hur mysigt som helst.
Ska försöka få hit svågern och svägerskan, med kottar, på lite glöggmys!
/E

Plugg,

Publicerad 2012-11-22 17:52:19 i

Blörk. Idag händer inte mycket mer än plugg. Om jag blundar ser jag ändå ord och meningar framför mig...
Sotter och ska skriva ihop observationen jag gjorde igår, det går bra men det finns ju så mycket annat som är roligare!
Sambon vill gå på bia ikväll, vi får väl se om jag hinner bli färsig tills dess. I så fall blir det nog nya Bond: Skyfall. Någon som sett?
/E

När mörker och kyla ligger kring vårt hus,

Publicerad 2012-11-20 20:25:40 i

Idag har vi bara slappat hela dagen. Ätit, gått och handlat och nu ikväll har vi avslutat men lite glöggmys! Husebyglögg med saffransmak och en blossa mocca choklad blev det. Husebyglöggen var topp men blossan var tyvärr botten. Smakade inte alls som man vill att glögg ska smaka.
I morgon ska jag ut på en fältstudie på min vfu-plats, får väl se hur det går.

Om

Min profilbild

Emma

Jag är en tjej som gillar det vackra i livet - allt ifrån släkt och vänner till fotografering, musik och inredning. Jag lever nu studentlivet i Växjö tillsammans med min sambo Jonathan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela