anotherordinaryday

Anotherordinaryday är en alldeles vanligt blogg - helt utan genre. Den handlar helt enkelt om min vardag och hur jag förgyller den med saker jag tycker om. Enjoy!

Pink Fight!

Publicerad 2013-10-04 12:35:06 i Allmänt,

I dag rusade jag till Lindex i tron om att det skulle vara värsta kalabaliken där. Men så blev aldrig fallet. Anledningen till min kalabaliks-tro var att idag släpptes Matthew williamsons kollektion på Lindex, där nästan hela vinsten går till forskning kring bröstcancer. En mycket bra anledning att shoppa tycker jag. 
Jag fick iaf tag på en klänning jag kollat ut samt ett "rosa band"  ett sött litet armband där hela summan gick till bröstcancerfonden. Nu tycker jag att alla ska springa iväg och shoppa eller bara skänka en slant till cancerforskning så vi blir av med den här hemska sjukdomen! 




Bild på klänningen kommer imon!
Nu blir det examination i matte, tjoho!

/E

Work hard. Play hard.

Publicerad 2013-10-03 22:26:06 i Allmänt,

Har de senaste veckorna kämpat gärnet på gymmet (svetten har runnit över HELA kroppen). Har dessutom fyllt vardagen med, plugg, höstmys, utflykter och andra äventyr. 
Häromdagen gjorde vardagen sig påmind och livet kom i kapp min bubbla. Jag föll pladask! Jag var på ett yoga-pass och kände hur stressad jag blev över att det gick så långsamt. När vi mot slutet la oss ner på våra mattor kom tårarna. Stressen liksom sköljde över mig. Trots att jag bara tyckt att jag hade gjort roliga saker hade det blivit för mycket. För mycket av det goda. Jag behöver lära mig att ta det lugnt. Stressa ner. Inte va överallt. Inte hinna allt. Fokusera och prioritera! Den där förbannade balansen... 
Idag var det iaf "pojkvännens dag" (vad nu det innebär) och därför hade vi lite minimys här hemma! Jag bakade en mug-cake som vi åt med banan och grädde! 
Imorn blir det examination av matten och sedan idolmys i Tingsryd. Heja helg! Hoppas på utgång på lördag, in i dimman!  


Mug-cake för 2 pers:

1 dl mandelmjöl
2 ägg
1 krm bakpulver
2 tsk stevia/sötningsmedel 
1 msk kakao 

Vispa ihop, häll i smörade formar. In i micron på full effekt i Max 1 min! (Blir bättre i ugnen). Ät med banan och vispgrädde alt. vaniljkvarg! 

/E

Om

Min profilbild

Emma

Jag är en tjej som gillar det vackra i livet - allt ifrån släkt och vänner till fotografering, musik och inredning. Jag lever nu studentlivet i Växjö tillsammans med min sambo Jonathan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela