anotherordinaryday

Anotherordinaryday är en alldeles vanligt blogg - helt utan genre. Den handlar helt enkelt om min vardag och hur jag förgyller den med saker jag tycker om. Enjoy!

Maple syrup,

Publicerad 2012-07-02 19:44:25 i Allmänt,

Jag och min sambo Jonathan har ingen semester samtidigt tillsammans i sommar så därför har vi bestämt att göra lite dags- och helgutflykter. I helgen har jag och Jonathan varit och hälsat på en kompis i Göteborg. Förutom att mysa så mycket vi kunde med henne så gjorde vi vad jag tycker man bör göra när man är i Gbg: LISEBERG såklart!
Jag är en sucker för Balder och Spinrock, älskar när det kittlar i magen, men när min andra hälft försöker få upp mig i Höjdskräcken, eller ännu värre - Atmosfear, funkar det sådär. Jag är otroligt höjdrädd och får kämpa bara för att ta mig för de fruktansvärda rulltrapporna upp på berget!
Förutom Liseberg besökte vi Universeum och den Botaniska trädgården. På Universeum hade de fantastiskt söta små apor och vid ett tillfälle när vi var där blev de matade och man fick komma alldeles nära, lycka!
Det bästa med hela helgen var ändå den botaniska trädgården - otroligt vackert! Alla som åker till Göteborg borde verkligen åka dit. Det är frivillig avgift och vi fick lite skuldkänslor för att vi inte hade några kontanter att lägga. Vi hade underbart väder och bara gick runt och njöt i två timmar.














Idag är vi i alla fall båda lagom pigga så till kvällsmat blev det våfflor. Otroligt gott och riktig late-mans-mat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Jag är en tjej som gillar det vackra i livet - allt ifrån släkt och vänner till fotografering, musik och inredning. Jag lever nu studentlivet i Växjö tillsammans med min sambo Jonathan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela